Redaktionell text

Vi anlitas regelbundet för att skriva redaktionella texter i form av reportage och krönikor. Slutalstret går att läsa i dagstidningar, magasin, personaltidningar och som nyheter på webben.

Copy

Att skriva copy handlar lika mycket om att skriva säljande texter som att göra information tydlig. Ibland blir texterna korta, ibland lite länge, men mottagaren är alltid i fokus.

Webbcopy

På senare år har webbcopy vuxit ut till en helt ny genre inom copyskrivande. Och anledningen är enkel. Fler och fler företag har förstått värdet av bra och informativa texter – som både besökarna och Google gillar – på sin hemsida.

Spökskrivare inom sociala medier

Anlita oss som spökskrivare istället för att gissa er fram hur man kommunicerar på bästa sätt med hjälp av 140 tecken. Vi skriver blogginlägg, statusuppdaterar på Facebook och Twittra. Ni står som avsändare.

Press- och mediaansvarig

Vi har lång erfarenhet av att anlitas som extern samarbetspartner för att ansvara för alla kontakter med media. Tre exempel på vad vi kan hjälpa er med är att skriva pressmeddelanden, hålla i presskonferenser och agera lokal projektledare vid TV-sändningar.