Under årens lopp har vi planerat och genomfört hundratals utbildningar och föreläsningar. Här hittar du fyra utvalda utbildnings- och föreläsningsuppdrag vi stolt vill visa upp.

Kvinnliga framgångsbyggare
MassaMedia och Li Skarin anlitade oss för att prata om sociala medier ur ett företagsperspektiv. Totalt gjorde vi fem föreläsningar och träffade en mängd nyfikna företagare.

Kommunförbundet
Internet och sociala medier har förändrat världen, på gott och ont – mest gott. En baksida är bristen på kunskaper, både hos vuxna och barn. Under en heldag pratade vi om förändringarna som Internet inneburit, hur omoderna vi vuxna är och vad vi har att lära av barnen. Men också om vuxnas ansvar att ge våra barn och ungdomar vägledning ut på nätet.

Bulgariens utbildningsministerium
Det antal gånger vi har ställts inför utbildningsutmaningar är många. Den överlägset största utmaningen hittills är när vi pratade om ”datorn i skolan” inför Bulgariens utbildningsministerium. Teknikstrul och vissa språkförbistringar gjorde vår genomarbetade PowerPoint-presentation och manuset överflödigt. Istället tvingades vi prata utan manus och rita bilder på frihand.

Arbetsmarknadsdagar på skolor
Vi blir ständigt tillfrågad om att komma ut på skolor för att prata om vårt yrke. Att pedagogiskt förklara vad vi gör på dagarna är inte alltid helt enkelt, men obeskrivligt roligt. Betalningen är också bra – vi får förmånen att träffa en mängd nyfikna ungdomar och dricka kaffe i personalrummet. Pro bono skulle juristen ha kallat det.